BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


joi, 8 ianuarie 2015

BALOANE DE SAPUN

DESPRE MINE, DOAR DESPRE MINE

Vorbesc ca un om cu bani, dar fara prieteni? Sau: Vorbesc ca un om fara bani, dar care tanjeste sa-i aiba?
Alergi toata viata dupa trofee si-ti spui ca asta este ceea ce iti doresti. Dar este suficient?

Iata povestea unui prieten: cand era copil, de vreo 14 ani, a castigat la o intrecere sportiva trei trofee. S-a dus acasa, a dezmembrat cele trei trofee si a construit unul mai mare. Era asa de mandru de el, incat il arata prietenilor, dormea cu el, ba chiar facea baie cu el. Intr-o zi, cand era in baie, dezbracat printre baloane de sapun, a privit marele trofeu prin comparatie cu o anumita parte intima din anatomia corpului sau. Si trofeul nu i s-a mai parut atat de important.

Onestitatea este mai mult decat sa nu minti. Este sa nu te minti pe tine insuti. Asculta vocea adevarului din tine. Respecta adevarul pe care il gasesti. Restul ... puf ... baloane de sapun.

Stefan
P.S.: NU UITA SA TE BUCURI DE VIATA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu