BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


marți, 10 februarie 2015

a simti este a vindeca<< Inainte de recuperare foloseam aproape orice pentru a nu simti. Medicamente, alcool, relatii,  mancare, Tv ….,  lista era fara de sfarsit.  Fara unelte cu care sa-mi abordez sentimentele eram nelinistit si speriat de ele si adesea deveneau coplesitoare. La inceputul  recuperarii  sponsorul  meu  imi  spunea mereu ca  sentimentele  nu  sunt fapte. Sunt doar sentimente. Mi-a trebuit mult timp sa inteleg asta, dar acum stiu ca oricat de rele ar fi unele din sentimentele mele, nu ma vor omori. Recuperarea m-a invatat ca acum pot trai cu sentimentele mele si sa trag invatamintele pe care incearca sa mi le transmita. Astazi am ajuns sa-mi intampin sentimentele mai degraba decat sa fug de ele. Astazi sentimentele imi sunt ca niste mici ghizi care ma conduc la esenta a cine sunt, si nu imi mai e frica sa merg acolo. Astazi stiu ca a simti este a vindeca, intr-un mod sacru si profund. Astazi sunt recunoscator pentru sentimentele mele. >>Sursa: 

Wisdom of the Rooms

www.thewisdomoftherooms.com

Traducere: Radu
Stefan
P.S.: NU UITA SA TE BUCURI DE VIATA!
                                                                                                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu