BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


vineri, 27 martie 2015

SCENARITELE UNEI MINTI INTORTOCHEATE
 DACA AM REALIZA CAT DE MARE PUTERE AU GANDURILE ASUPRA NOASTRA, 
NU AM MAI GANDI UN GAND NEGATIV NICIODATA.


Gandurile noastre devin acțiunile noastre. 
Dar numai dacă le permitem sa intre în inimile noastre. 
Doar pentru că cineva spune ceva, nu înseamnă că e si adevărat. 

Dacă ii spui unui soim ca este pui - și el alege să creadă aceasta minciună, probabil ca nu va învăța să zboare. 
Dacă ii spui unei persoane ca a fost un betiv, este un betiv si va ramane un betiv, probabil se va intoarce mereu si mereu la bautura. 

Dacă iti spui ca esti intr-un anumit fel si ca vei ramane asa pentru totdeauna și vei crede lucrul acesta, probabil vei ramane in acel fel. 

Dar a-ti crede gandurile este o alegere.

Abia cand am constientizat cat de autodistructive pot fi gandurile mele, am inceput sa imi cultiv un nou mod de a gandi, care sa nu imi mai faca rau.


 Stefan
Sober today 
thanks to AA

P.S.: NU UITA SA TE BUCURI DE VIATA!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu