BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


joi, 26 martie 2015

MLASTINA

Trecutul (resentimente, frici, rusini etc) poate fi o mlastina a sufletului.

Programul nu sugereaza nimanui sa intre in aceasta mlastina si sa isi instaleze cortul acolo.

Aceasta mlastina reprezinta un loc important care trebuie vizitat, dar nimeni nu si-ar dori sa traiasca vreodata acolo.

Programul ne invata cum sa putem trece prin ea, cum sa o traversam. Sa intelegem ca este infinit mai greu sa stam pe malul mlastinii si sa privim dincolo de ea, acolo unde ni se promite o viata mai buna, in loc sa o traversam de-a dreptul.
Nu trebuie sa facem asta singuri, ci in compania unei persoane in care avem mare incredere.  O persoana care ne este alaturi si care ne ajuta sa putem traversa aceasta mlastina.

In program este o scurtatura seducatoare - pasul 1 si 12.
Cine nu si-ar dori sa ocoleasca mlastina in loc sa treaca de-a dreptul prin ea?


Inspirat de Brene Brown Stefan

P.S.: NU UITA SA TE BUCURI DE VIATA!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu