BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


vineri, 19 iunie 2015

MEDITATIA ZILEI


Meditatia zilei
pentru azi... Vineri 19 Iunie 2015:

Sloganurile Programului sunt destul de clare si de simple. Cu toate astea pot sa aiba intelesuri diferite pentru diferiti oameni, conform proprei lor experiente si reactii la cuvinte si idei. Ia de exemplu, sloganul Lasa-le si lasa-l pe Dumnezeu sa lucreze. Unii oameni inteleg ca trebuie sa se retraga in toate incercarile la care sunt supusi si Dumnezeu va face toata treaba. Sa tinem minte ca Dumnezeu ne da liberul arbitru, inteligenta si bun simt - evident intentia sa este ca noi sa ne folosim de aceste daruri. Daca sunt receptiv Dumnezeu isi va face cunoscuta voia pas cu pas, dar eu sunt cel care trebuie s-o indplinesc. Ma comport eu uneori de parca predarea catre vointa lui Dumnezeu e ca un pasaport catre inertie?

Rugaciunea de azi
Fie ca `pasaportul` meu sa fie stampilat cu `actiune`. Fie ca drumurile mele sa fie motivate de incercari pe care le pot usor recunoaste ca lucruri pe care trebuie sa le fac si nu lucruri la care sa ma uit. Ma rog sa pot beneficia la maxim de darurile lui Dumnezeu pentru mine, de talentele mele pe care le constientizez si pe cele pe care nu le-am desoperit inca. Fie ca eu `sa nu le las` si sa renunt, dar sa continui sa invat, sa cresc, sa fac, sa servesc, sa ma rog, sa indeplinesc voia lui Dumnezeu asa cum il inteleg eu.

Ce sa-mi amintesc azi
Dumnezeu vrea sa profit la maxim de mine.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu