BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


miercuri, 1 iulie 2015

Meditatia zilei


Meditatia zilei

pentru azi... Miercuri 1 Iulie 2015:

Uneori prin experiente amare si lectii dureroase, invatam alaturi de alti colegi din Program ca resentimentul este inamicul nostru numarul unu. Distruge mai mult din noi decat orice altceva. Din resentiment rezulta toate formele de boli spirituale, pentru ca noi nu am fost doar fizic si mental bolnavi, dar si spiritual. Pe masura ce ne recuperam si bolile noastre spirituale sunt remediate, ne facem bine si din punct de vedere fizic si mental. Sunt eu constient ca nimic nu este mai amar decat sa te simti amar? Vad eu ca veninul meu este mult mai otravitor pentru mine decat pentru victimele mele?

Rugaciunea de azi
Cer ajutor pentru a-mi indeparta resentimentele pe care le-am colectat. Fie ca eu sa invat ca resentimentele sunt ca niste actori de scena; ele pot sa fie temeri - de a pierde o slujba, o iubire, o oportunitate; pot sa fie rani sau sentimente de vinovatie. Fie ca eu sa stiu ca Dumnezeu este videcatorul meu.

Ce sa-mi amintesc azi
Resentimentele sunt gunoaie; arunca-le departe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu