BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


marți, 14 iulie 2015

Meditatia zilei


Meditatia zilei
pentru azi... Marti 14 Iulie 2015:

Am admis ca nu pot castiga batalia cu sticla si alte dependente de unul singur. Astfel am inceput sa accept cel mai important lucru, acela ca dependenta mea fata de o Putere Superioara ma poate ajuta sa realizez cea ce intotdeauna mi se parea imposibil. Am incetat sa mai lupt. Pentru prima data am inceput sa accept. si pentru prima data, am inceput sa fiu cu adevarat liber.

Rugaciunea de azi
Fie ca eu sa stiu ca libertatea vine din predarea fata de o Putere Superioara - iar cea mai importanta predare nu inseamna nici supunere, nici renuntare ci conformarea vointei mele catre vointa lui Dumnezeu.

Ce sa-mi amintesc azi
In primul rand predarea, apoi seninatatea.

Fotografia postată de Mircea Frateanu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu