BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


miercuri, 29 iulie 2015

Meditatia zilei

Meditatia zilei
pentru azi... Miercuri 29 Iulie 2015:

Inainte de a deveni abstinent in Program, dadeam vina pe alti oameni, locuri sau lucruri, pentru toate problemele mele. Am invatat de asemenea sa privesc in fata consecintele propriilor mele actiuni si cuvinte si sa ma corectez atunci cand gresesc. Practic eu Pasul Zece, continuandu-mi inventarul personal? Cand gresesc, admit eu imediat acest lucru?

Rugaciunea de azi
Fie ca eu sa cunosc binecuvantata eliberare care vine odata ce admit ca am gresit. Fie ca eu sa invat - poate pentru prima data in viata mea - sa-mi asum responsabilitatea pentru propriile mele actiuni si sa fac fata consecintelor. Fie ca eu sa invat cum sa potrivesc actiunile cu consecintele.

Ce sa-mi amintesc azi
Sa-mi asum responsabilitatea pentru propriile mele actiuni.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu