BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


joi, 17 septembrie 2015

In viziunea lui Bill #20 - Lumina de la o rugaciune


Doamne , dă-mi seninătatea să accept ceea ce nu pot schimba , curaj să schimb ceea ce pot și înțelepciunea să le deosebesc.

Prețuim Rugaciunea noastră pentru Seninătate pentru a aduce o lumină nouă care poate disipa obiceiul vechi și aproape fatal de a ne păcăli pe noi înșine.
În lumina acestei rugăciuni vedem că înfrângerea acceptată în mod corespunzător nu e necesar să fie un dezastru. Acum știm că nu trebuie să fugim și nici nu trebuie să încercăm să depășim problemele prin uz de forță, care nu va face decât să împingă obstacolele în fața noastră mai repede decât putem noi să le depășim.

Grapevine,martie 1962

Preluare de pe Prietenii lui Bill


Fotografia postată de Cristina Horodniceanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu