BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


luni, 21 septembrie 2015

In viziunea lui Bill #22 - Frica pe post de treapta


Cel mai important catalizator al defectelor noastre a fost frica: în primul rând , frica de a nu a pierde cumva ceva ce se afla în posesia noastră sau teama că s ar putea să nu reușim să obținem ceea ce ne doream. Trăind pe baza unor pretenții nesatisfăcute, eram într-o stare continuă tulburare și frustrare. De aceea nu aveam cum să cunoaștem măcar un strop de pace până nu găseam o cale de reducere a acestor pretenții.

În ciuda efectelor distructive , am descoperit că frica poate fi punctul de plecare pentru lucruri mai bune. Frica poate fi punctul de plecare pentru spre prudență și spre un respect decent față de ceilalți. Poate să arate calea spre dreptate , ca și spre ură și cu cât avem mai mult respect și dreptate, cu atât mai mult putem începe să găsim iubirea care poate să îndure multe, și totodată este oferită necondiționat. Așa încât, frica nu trebuie să fie întotdeauna distructivă, pentru că lecțiile despre consecințele ei pot să ne conducă la valori pozitive.1.Doisprezece și doisprezece
2.Grapevine,ianuarie 1962

Preluare de pe prietenii lui BillNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu