BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


joi, 17 septembrie 2015

Meditatia zilei


Meditatia zilei
pentru azi... Miercuri 16 Septembrie 2015:

Cei 12 Pasi ai Programului sunt o sursa de intelepciune spirituala. Daca ii studiem si ii aplicam zi de zi, intelegerea si cunostintele noastre cresc fara limite. Asa cum spunem noi in Program, 'Este din ce in ce mai bine ...` Pasul 11 vorbeste de rugaciune si meditatie, facand ca mintea noastra sa contemple, in liniste, adevarul spiritual. Prin natura lui Pasul 11 ne lumineaza scopul si valoarea celorlalti pasi. Pe masura ce cautam prin rugaciune si meditatie sa ne intarim contactul constient cu Dumnezeu, toti ceilalti pasi sunt si mai folositori pentru noul stil de viata. Imi rezerv zi de zi ceva timp pentru rugaciune si meditatie?
Rugaciunea de azi
Fie ca eu sa caut - asa cum spune Pasul 11 - sa-L cunosc mai bine pe Dumnezeu prin rugaciune si meditatie, sa vorbesc si sa il ascult pe Dumnezeu. Pe masura ce viata mea devine mult mai plina de realitate - si bunatatile acesteia - fie ca eu sa dedic timp pentru comuniunea cu Dumnezeu. Fie ca aceasta comuniune sa imi defineasca viata si sa ii dea un scop.

Ce sa-mi amintesc azi
Acorda-i timp si lui Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu