BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


sâmbătă, 26 septembrie 2015

Meditatia zilei

Meditatia zilei
pentru azi... Vineri 25 Septembrie 2015:

Exista putini 'trebuie' in Programul celor 12 Pasi. Suntem liberi sa incepem in ce punct putem sau dorim. Dumnezeu asa cum il intelege fiecare dintre noi poate fi definit simplu ca o 'Putere mai mare`; pentru cei mai multi din Program, grupul a fost initial aceasta 'Putere mai mare`. Sa recunosti acest lucru este mult mai usor daca esti nou venit si vezi ca ceilalti membri ai grupului sunt abstinenti si tu nu esti. Aceasta admitere este inceputul umilintei. Poate pentru prima data, acel nou venit, este mai putin indreptatit sa pretinda ca el/ea este Dumnezeu. Este comportamentul meu mai convingator pentru noul venit decat cuvintele mele?


Rugaciunea de azi
Fie ca eu sa imi definesc si sa imi descopar propria mea Putere Superioara. Pe masura ce definitia mi se potriveste tot mai mult, sa nu insist ca interpretarea mea este cea dreapta. Pentru ca fiecare dintre noi trebuie sa-si gaseasca Puterea lui Superioara. Daca un nou venit se simte fara Dumnezeu si singur, puterea grupului poate sa fie suficienta pentru moment. Fie ca eu sa nu desconsider niciodata puterea grupului.

Ce sa-mi amintesc azi
Puterea grupului poate sa fie Puterea Superioara.


Preluare de pe prietenii lui Bill


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu