BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


vineri, 4 decembrie 2015

Meditatia zilei

Meditația zilei pentru azi Vineri 4 Decembrie 2015

De-a lungul zilelor din timpul adicției noastre active, cei mai mulți dintre noi am dat dovadă de o amețitoare putere de imaginație. În nici o altă perioadă, nu am fost în stare să născocim mai multe motive – sau scuze – pentru a ne continua dependența, decât reușesc oamenii să o facă în alte scopuri, în viața lor întreagă. Când am început să frecventăm Programul, mințile noastre creative păreau să devină letargice și chiar amorțite. „Și acum ce să fac?”, se întrebau mulți dintre noi. Totuși, treptat, letargia a dispărut. Am început să aducem imaginației noastre exersate provocări noi, sănătoase. Am devenit interesați de viață, în moduri pe care nu le-am fi visat vreodată că ar fi posibile.
Am descoperit că acum savurez activități pe care nici nu le-aș fi băgat în seamă, în zilele de odinioară?


Rugaciunea de azi
Fie ca Dumnezeu să îmi dea un nou val de energie, direcționat către „a deveni interesat de viață”, iar nu pentru a inventa scuze ca să nu îmi asum nici o responsabilitate. Fie ca Puterea mea Superioară să îngăduie ca imaginația mea defectă să fie restaurată – nu în sfera hiperactivității și a inventării de scuze, ca în zilele când jucam, ci în sfera unei deschideri sănătoase față de posibilitățile nelimitate ale vieții.


Ce sa îmi amintesc azi
Să devin interesat de viață.


Preluare de pe prietenii lui Bill

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu