BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


luni, 28 decembrie 2015

Meditatia zilei


Meditația zilei de azi Luni 28 Decembrie 2015

Alcoolismul este numită „boala singurătăţii”. Aproape fără excepţie, alcoolicii sunt torturaţi de singurătate. Chiar pe la finalul perioadei active, înainte ca oamenii să ne evite, stând prin baruri, restaurante, departe de casă, aproape toţi dintre noi simţeam că nu aparţinem unui loc. Eram fie timizi, şi nu îndrăzneam să ne apropiem de ceilalţi, fie eram nişte oameni gălăgioşi cerând atenţie şi aprobare, dar care rareori o primeam. A existat întotdeauna acea barieră misterioasă pe care nici nu o puteam dărâma şi nici înţelege. În final, chiar şi Bachus ne-a trădat; am rămas dărâmaţi şi într-o terifiantă izolare. Am început eu să ating un calm interior? 

Rugăciunea de azi
Fie ca eu să ştiu ce înseamnă să am o relaţie tandră cu Dumnezeu, precum şi liniştea pe care o simt atunci când sunt în legătură cu Duhul său. Fie ca eu să transfer această tandreţe în relaţiile mele cu ceilalţi. Fie ca Dumnezeu să mă scape de sentimentul acela persistent de singurătate şi să-mi arate cum să fiu un prieten. 


Ce să-mi amintesc azi
Dumnezeu mă poate învăţa cum să fiu un prieten.


Preluare din Revista Noi înşine !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu