BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


marți, 12 ianuarie 2016

“Ce cred altii despre mine nu e problema mea”

  

Quote of the Week in traducerea lui Radu:

“Ce cred altii despre mine nu e problema mea
 
Ce concept revolutionar a fost acesta cand l-am auzit prima data. Asa de revolutionar de fapt, incat mi-a fost greu sa cred ca ar putea fi adevarat. Atat de mult din identitatea mea, din ceea ce simteam despre mine, starile mele, toate erau dependente de ceea ce alti oameni gandeau si spuneau despre mine incat era aproape imposibil sa ma detasez.
Cand am inceput recuperarea, am inteles repede ca asta era in mod clar problema mea si de fapt nu avea nimic de-a face cu alti oameni. Ceea ce imi lipsea era un simt clar al sinelui, si ca eram responsabil fie pentru a mi-l dezvolta, fie a continua sa-l dau deoparte. Recunoscand ca depindea de
mine, mi-a dat puterea sa ma schimb.
Dupa multa munca, exercitii si sprijin, am ajuns sa inteleg adevarul si libertatea pe care acest citat le ofera. Astazi imi asum ceea ce simt despre mine, si actionez bazat pe un sentiment de sine valid si meritoriu.
Astăzi știu că alte persoane au idei și opinii cu privire la mine, dar sunt propriile mele gânduri și opinii despre mine cele care contează cel mai mult.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu