BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


sâmbătă, 6 februarie 2016

H.A.L.T.<< Singura mea treaba:

Voi trăi un stil de viață sanatos, nu unul distructiv. Recuperarea mea este responsabilitatea mea, dacă nu am grijă de ea, nimeni nu va avea, nimeni altcineva nu o poate face. Dacă mă simt alunecând în gândire negativă, letargie, epuizare, meschinărie sau autocompătimire, îmi voi pune întrebările la care este important pentru mine să răspund.
Sunt prea: - Înfometat, - Furios, - Singur, -Obosit ?
Dacă răspunsul este da la oricare dintre acestea, mă voi îngriji de mine însumi, ca să nu mă joc de-a recăderile. Mă voi întreba dacă am suficient de mult exercițiu și odihnă. Voi mânca alimente nutritive care îmi dau energia de care am nevoie pentru recuperarea mea. Voi căuta companie și relații. Mă voi asigura că mi-am făcut timp de reflecție și meditație.
Pot fi responsabil de propria mea experiența.>>


Tian Dayton Phd

Preluare de pe Prietenii lui Bill 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu