BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


joi, 24 martie 2016

IMPARTASIRE

"Sunt ..., alcoolic. In februarie 2015 am participat la primul meu grup in SM. Am plecat cu cateva ganduri de acolo si foarte neconvins. Nu am crezut si nici azi nu cred ca un grup ma poate face sa nu mai beau. Azi insa, in 23.03.2016 stiu sigur cat de mult m-a ajutat sa merg la grup si cat de profund m-a impresionat sa aud oameni pe care nu i vazusem in viata mea si nici ei pe mine, vorbind dezarmant de onest despre boala lor. Pentru ca exact de acum un an nu am baut alcool. Am inteles lucruri. Nu toate...doar cateva. Desi aud ca nu mai sunt la fel de "amuzant" ca si cand consumam, sunt eu mult mai bucuros de viata. Acum un an, si de atunci pana azi, nu a mai avut sens sa trag o dusca atunci cand ma tem. Nici pe fata, nici pe ascuns. As vrea sa traiesc sa va cunosc si pe voi despre care stiu doar din auzite. Va salut si sunt recunoscator pentru viata mea de azi." 

Preluare de pe Prietenii lui Bill

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu