BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


miercuri, 16 martie 2016

Pot alege


Pot alege gândurile - atitudinea - asa cum aleg mancarea. Există unele alimente delicioase și pline de nutrienți. Alte alimente sunt delicioase, dar practic lipsite de calorii. Există plăcere în ambele. Unele gânduri ma pot hrăni și susține, altele ma subminează și mă mentin în frică. Există plăcere în ambele. (Plăcerea în gândurile care mă subminează este că acestea pot fi familiare, și, prin urmare, confortabile, le cunosc, au stat si mai stau inca la baza gandirii mele. Sau poate imi permit sa ma las in voia defectelor de caracter pe care nu sunt dispus să ma eliberez.). Pot alege ce merita atenția mea. Nu pot alege gandurile care apar la un moment dat, dar pot alege cu siguranță dacă să tin sau nu seama de ele.  

Nu pot schimba gândirea mea cu gândirea mea!

Pot influența modul 'dependent' de gandire prin schimbarea acțiunilor mele obișnuite.  
Si marele adevăr este că acțiunile mele imi schimba starea interioara, gândirea și atitudinea.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu