BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


marți, 28 iunie 2016

UN MAIL

Am luat decizia de a publica mailul adresat prietenului meu (fara nume, evident):

<< Sunt J.!

       Nu am sa-ti satisfac acea curiozitate de care tot intrebi la sedintele AA ,, Cand vine J. sa ne/va aresteze pentru acel deficit de 819,30 lei”, dar pot sa-ti spun situatia in care te afli TU V., cu inca doua persoane; G. si colegul tau de grup R.
       In data de 20 martie 2015 la sedinta cumuna ai FAVORIZAT pe cei doi faptuitori ai debitului sus mentionat si anume pe :C. si L., suma totalizata din:  600(sase sute) lei oferita de C. mie,  pentru a NU anunta in sedinta publica  lipsa de banilor, drept care eu l-am REFUZAT, cerand facturi pentru justificarea cheltuielilor si, am anuntat membrii comunitatii intentia lui, plus  diferenta de 219,30 lei suma datorata de L. AA-lui sau treaba lor cum si-or fi facut imparteala/calculul. Cert este, cei doi datoreaza suma de 819,30 lei comunitatii A.A. din Bucuresti.
      Nu este corect sa fie implicata in controverse publice ori supusa oprobriu-lui ,,Comunitatea AA”, din cauza celor doua persone reprobabile si favorizate de alte persoane ca tine, respectiv cei doi care au achiesat cu tine intru favorizarea/sprijinirea de  infractiuni prin ATITUDINEA voastra publica in sedinta, cat si in afara comunitatii, doar persoanele care se fac vinovate adica, faptuitori si favorizatori sa suporte rigorile!!!!
      1.  Tu impiedicandu-ne prin actiuni de intimidare si tergiversare dirijand interventiile celor doi in dialog cu noi, iar cand am dorit sa intervin mi-ai atras atentia ca e bine, te citez; ,,Sa stau jos, ce am de gand” fapt ce a condus la sistarea/intreruperea scopului pentru care venisem, drept urmare  cei doi faptuitori au fost incurajati/favorizati de interventia ta in neacceptarea actelor doveditoare prin care s-a constatat deficitul de care EI sunt RASPUNZATORI.
      2.   R.  a favorizat faptuitorii prin luarea de pozitie publica si anume ca: E bine ca se apropie PRESCRIPTIA si cei doi nu vor mai putea fi trasi la raspundere, fapt ce a incurajat si mai mult atitudinea de respingere/tergiversare a recuperarii debitului pe cale amiabila fara a interveni in instanta. Tin sa va informez: nu se prescrie NIMIC in AA atat timp cat avem OPOZABIL  Conceptul 12, litera e .
     3. G. prin toate interventiile lui atat in sedinta cat si inainte sau dupa sedinte a propagat o imagine negativa fata de cenzori/cenzorat, incat a propus sa nu mai existe aceast mod de verificare a cheltuielilor, refuzand sa consemneze debitul  in acel proces-verbal de sedinta, fapt ce ne-a determinat sa-i refuzam in viitor candidatura la functii in GSO.
     Tot in data de 20.03.2015 dupa terminarea sedintei v-ati oprit la poarta bisericii din Radu Voda, in grup si dupa interventiile voastre in sedinta, C. in prezenta sau la indemnul vostru si-a permis sa arunce pe strada dupa mine cu monezi din subdiviziunea leu-lui strigand/tipand dupa mine ca aia sunt banii ce- mi datoreaza. Total gresit, NU SUNT BANII MEI, SUNT BANII AA-ului! Imediat dupa acea provocare i-am trimis un e-mail  unde l-am atentionat; sa se apropie de mine pana la distanta sociala! Stiu/stim, el sufera de ,,Boala oaselor de sticla” , desi ma provoaca frecvent  la agresiune voi gasi arme potrivite pentru autoaparare, voi actiona doar in legitima aparare!, chestiune cu care am informat, au vazut  mai multe persoane  din comunitatea noastra.
     Deoarece faptuitorii NU au depus acea suma la casieria AA, ei beneficiind/profitand, de favorizarea ta/voastra,  ma voi adresa Ministerului  unde lucrezi TU pe cale OFICIALA . Voi cere o REZOLUTIE  privind apartenenta ta la ,,Constituirea unui grup infractional organizat”.  Tot  aceiasi solicitare o voi face si pentru numitul R. la organele de drept. Cat priveste pe cei doi faptuitori voi face o noua adresa catre Primaria Bucuresti, respectiv primaritei nou aleasa, cat si noului Consiliu de Administratie al Primariei,  privind   actiunile lor reprobabile pentru ca lucreaza cu persoane aflate in nevoi (dupa spusele lor) si sunt platiti din banii nostri, bani publici!Atasaez procesul verbal validat de Adunarea generala AA, Nota informativa catre GSO Romania . Nu voi permite interventii/sustineri de aceast gen, asta ar insemna ,,Incurajarea/fovorizarea infractiunilor in AA”,  Doresc ca acest ” Izvor de Sanatate Mintala Fizica si Spitiruala” cunoscut sun numele de A.A., sa fie CURAT!
           J. >>

Citez din procesul verbal (din 2008!) pe care aceasta persoana il flutura (si care are niste sublinieri ciudate ce urmaresc sa scoata in evidenta DOAR punctul ei de vedere):

Adunarea Generala a Alcoolicilor Anonimi Bucuresti a hotarat la punctul b):
" b) Stergerea datoriilor rezultate in urma analizei comisiei de cenzori."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu