BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


marți, 1 noiembrie 2016

TE ROGI LA FEL DE MULT PE CAT TE INGRIJOREZI?


Nu mi se spune sa ma rog tot timpul!
Nu mi se spune sa nu ma ingrijorez de loc!
Mi se sugereaza sa ma rog MAI MULT decat ma ingrijorez!

Când am intrat in recuperare am descoperit o comunitate de alți alcoolici care au depășit aceleași probleme pe care le-am avut si eu, oferind sugestii și soluții care au functionat pentru ei. Am lucrat apoi Pasii care mi-au oferit o cale de ieșire din eul meu vechi și gândirea mea veche. În cele din urmă, am găsit Puterea superioara și prin multa practica, repetare, exersare am ajuns să cred că El ar putea face pentru mine ceea ce eu nu sunt in stare sa fac. Odată ce am luat decizia de a lasa voința și viața mea in grija lui Dumnezeu, viața mea s-a schimbat.

Prin rugăciune și meditație am învățat cum să întăresc contactul meu conștient cu Dumnezeu și am primit darul unei vieți transformate și unui nou mod de viață. Astăzi, știu că nu mai sunt singur, și că nu mai trebuie să tin o povară sau o problemă doar pentru mine. Puterea mea superioara este întotdeauna acolo și gata să ajute, dacă eu sunt dispus să Il las sa faca asta.

Astăzi, când mă trezesc vorbind sau gândind prea mult in legatura cu problemele si ingrijorarile mele, îmi amintesc ca e timpul pentru rugăciune. Soluțiile potrivite vin întotdeauna când fac asta.

Traducere adaptata Wisdom Of The Rooms


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu