BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


vineri, 2 decembrie 2016

Being Alive is the Greatest Thing

De ce am nevoie de intalniri? - Pentru ca uit ușor!

Cand am venit in AA mi s-a spus ca ar fi bine sa pun abstinenta pe primul loc. Pentru ca daca sunt abstinent pot face si alte lucruri. In principiu, orice! Insa daca ma reapuc de baut am sa fac doar un lucru: sa beau.
Astfel incat, la inceputul abstinentei mele, in orice situatie, porneam de la intrebarea: ¨Ce se poate intampla cel mai rau?¨ ¨Sa beau!¨ Si daca nu beam, orice s-ar fi intamplat luam ca pe un bonus.

Cel mai important lucru este sa fiu in viata.
Daca sunt in viata, restul ... mai vad eu!
Iar pentru mine abstinenta inseamna, in primul rand, viata!


Being Alive - Most Important Thing In Life :


<<Daca maine pierzi tot, intri in depresie si mintea iti spune ca ai vrea sa mori, astupa-ti gura si nasul pentru 2 minute. Corpul iti va spune: La naiba cu banii tai, vreau sa traiesc!>>

Being Alive is the Greatest Thing:
https://www.facebook.com/sadhguru/videos/10154771551779146/
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu