BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


luni, 26 decembrie 2016

o impartasire!

Mai sunt cateva zile si se termina acest an. Cu el s-au implinit 12. Am invatat multe lecții si azi sunt schimbat fata de acum 12 ani. Pentru a ma schimba a fost nevoie sa schimb modul de a gândi. Au fost 12 ani cu bune, cu rele, poate cu durere, dar cel putin fara suferinta. Pentru ca am invatat ca nu trebuie sa doresc sa nu ma doara (asta este inevitabil!), ci sa nu mai sufar pentru ca ma doare. Am invatat ca iubirea este totul. Unii se nasc cu ea, altii o dobandesc prin meditatie si rugaciune.
Am invatat ca iubirea si rugăciunea schimba orice destin si fac minuni, am invatat ca cel mai mare dușman al meu eram eu si felul meu de a gândi, am invatat ca diferența dintre un defect si o calitate o face constientizarea, intelegerea si acceptarea. Nu este important sa nu am defecte, mai important este sa le constientizez, sa le inteleg, sa le accept si sa le transform. Sa ma accept asa cum sunt. 
Sa fiu impacat cu Dumnezeu, cu mine insumi si cu ceilalti.

Doar pentru azi ... maine mai vad eu !

Stefan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu