BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


joi, 1 decembrie 2016

PASI „SUGERATI”

Pasul Doisprezece ne mai spune, de aseme­nea, că în urma parcurgerii tuturor Paşilor, fiecare dintre noi a găsit ceva ce se cheamă trezire spiri­tuală... Metoda AA de a te pregăti să primeşti acest dar constă în parcurgerea celor Doisprezece Paşi ai programului nostru. 
DOISPREZECE PAŞI ŞI DOUĂSPREZECE TRADIŢII

Mi-aduc aminte de răspunsul naşului meu atunci când i-am spus că Paşii erau „sugeraţi”. El mi-a răspuns că aceştia sunt „sugeraţi” în aceeaşi măsură în care, dacă ar fi să sari cu paraşuta dintr-un avion, ţi s-ar „sugera” să tragi de sfoară pentru a scăpa cu viaţă. Mi-a atras atenţia că mi s-a „sugerat” să lucrez cei Doisprezece Paşi dacă voiam să scap cu viaţă. Aşa că încerc să-mi aduc aminte în fiecare zi că am un program întreg de recuperare bazat pe toţi cei Doisprezece Paşi „sugeraţi”. 

Din Meditatii zilniceNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu