BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


marți, 7 martie 2017

Any lengths #6

"A fi dispus să merg pana in panzele albe" înseamnă că nu este nimic ce nu voi face pentru a ma recupera, nu este nimic ce nu voi face pentru abstinenta mea.

Nu este nimic ce nu voi scrie despre inventarul meu personal.

Nu este nimic ce nu voi admite si marturisi unei alte persoane din cauza rușinii sau jenei pe care o am.
Nu este nimeni fata de care nu voi incerca sa fac reparatii.
Nu este nicio parte din mine - încăpățânare, mândrie, ego - care sa ma împiedice sa am credință în Dumnezeu și sa cred ca pot reusi fără ajutorul Lui.
Nu este nici un sentiment sau gând, indiferent de cât de oribil, negru sau puternic ar fi, care sa ma împiedice sa fac ceea ce trebuie facut. 
Nu este nimic pe care sa las sa ma mai conduca la mila de sine.
Nu este nimic care sa ma faca sa las egoismul meu sa ma impiedice sa ma dezvolt  si sa fac ceea ce trebuie sa fac pentru a-mi menține sănătatea spirituală.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu