BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


marți, 27 iunie 2017

Spre onestitate

Dorința perversă de a ascunde o motivație rea sub una bună străbate lumea intereselor umane de la vârf la bază. Acest mod viclean și alunecos de autojustiție poate sta la baza celei mai mărunte acțiuni ale noastre sau la baza celui mai mic gând al nostru. A învăța să identificăm, să admitem și să corectăm aceste defecte este esența clădirii caracterului și a traiului bun.
Dezamăgirea celorlalți iși are rădăcina întotdeauna în dezamăgirea propriei noastre persoane.
Cumva, a fi singur cu Dumnezeu nu pare atât de stânjenitor ca și a sta față în față cu o altă persoană.Pâna când nu ne asezăm și vorbim cu cineva cu voce tare despre lucruri pe care le-am ținut atât de mult timp ascunse, bunăvoința noastră de a face curat în casă este, în mare, doar teoretică.Cand suntem onești cu o altă persoană, se confirmă onestitatea noastră față de noi și față de Dumnezeu.

1. Doisprezece și doisprezece
2. Grapevine,august 1961


Preluare de pe Prietenii lui BillNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu