BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


duminică, 6 august 2017

acceptarea imperfectiunilor

Ma pedepsesc singur cand cred ca sunt inferior altora, in timp ce pe altii ii consider perfecti în relații, recuperare sau in alta privinta.
Fie că ma judec pe mine, fie ca ii judec pe altii sunt doua fețe ale aceleiași monede: perfecțiunea. 
Este mult mai benefic pentru mine sa-mi spun ca sunt in regula și ceea ce fac este destul de bun. 
Asta nu înseamnă că nu voi face greșeli care au nevoie de corectare, nu înseamnă că nu "o sa mi-o iau" din cand in cand, nu inseamnă că nu ma pot îmbunătăți. 


DOAR PENTRU AZI:

Astăzi, ma voi iubi și mă voi încuraja, imi voi spune că ceea ce fac este destul de bun si am sa am bucur de acest sentiment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu