BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


joi, 31 august 2017

Citatul zilei, 31 august

Lucrul cu Pașii îmi permite să-mi scutur mintea de nenumăratele probleme și preocupări pe care le avem cu toții. Am reușit să liniștesc vocile pe care le auzeam neîncetat pentru ca Dumnezeu să poată intra și să înceapă să-mi rezolve problemele. Am plătit fiecare factură pe care am putut-o plăti - nu doar facturile financiare, ci și cele emoționale și spirituale. Având grijă de datoriile mele, reușesc să le elimin din minte; Nu mai ocupă acest spațiu și nu-mi controlează gândurile. Pașii mi-au arătat, de asemenea, că astăzi trebuie să trăiesc pe baza standardelor mele, nu ale altora. Dacă pot să-mi respect propriul cod impus de mine, mă pot simți confortabil cu mine însumi.

Grapevine Daily Quote
August 31

Preluare de pe prietenii lui Bill

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu