BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


miercuri, 25 octombrie 2017

Nu suntem sfinti

<< Neintelegeri au fost intotdeauna in AA. Cred ca ceea ce este important totusi, este sa nu uitam de ce suntem aici, ce inseamna AA, si unde am fi fost fara.
Iata un exemplu de recunostinta si modestie: in 1960 niste membrii AA din Chicago i au trimis o scrisoare lui Bill in care isi exprimau dezamagirea fata de acesta, spunandu i ca nu este tipul de lider care ar trebui sa i conduca. 
Iata raspunsul lui Bill:
"Faptul ca sunteti dezamagiti de mine ca persoana, poate fi o experienta noua si dureroasa pt voi , dar multi membrii AA au avut aceasta experienta cu mine. Ceea mai mare parte a durerii lor a fost provocata nu numai de numeroasele mele defecte de caracter ci si de insistenta lor de a ma plasa pe un piedestal iluzoriu,loc pe care nici o persoana, supusa greselii,nu il poate ocupa. Sunt sigur ca intelegeti ca nu m am considerat niciodata deasupra nimanui, nu sunt nici sfant, nici superom. Am repetat si cred cu adevarat ca sunt oameni in AA care au avut un progres spiritual mai important decat am avut eu, ca in anumite aspecte ale vietii am facut progrese, in altele am ramas pe loc iar in altele chiar am regresat. Imi pare rau ca sunteti dezamagiti de mine, dar sunt fericit ca pana si eu mi-am gasit o viata aici." >>

Preluare de pe Prietenii lui Bill

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu