BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


sâmbătă, 7 octombrie 2017

Pilula zilnica de abstinenta

Pilula zilnică de abstinență pentru azi 7 Octombrie 2017

MONITORIZARE ZILNICĂ

Ne-am continuat inventarul personal...
- DOISPREZECE PAŞI ŞI DOUĂSPREZECE TRADIŢII -


Axioma spirituală la care se face referire în Pasul Zece – „de fiecare dată când suntem tulburaţi, oricare ar fi cauza, ceva nu e în ordine cu noi” – îmi spune, de asemenea, că nu există excepţii la această afirmaţie. Oricât de iraţionali ar putea părea cei din jur, nu trebuie să reacţionez negativ.
Indiferent de ce se întâmplă în jurul meu, voi avea întotdeauna privilegiul şi responsabilitatea de a alege ce se întâmplă înăuntrul meu. Sunt creatorul propriei realităţi. Când îmi fac inventarul zilnic, ştiu că trebuie să încetez a-i judeca pe alţii. Dacă îi judec pe alţii, probabil că mă judec pe mine însumi. Cel care mă supără cel mai mult, îmi este cel mai bun profesor. Am multe de învăţat de la el sau ea, iar în sufletul meu, ar trebui să-i mulţumesc acelei persoane.

Preluare de pe Prietenii lui Bill

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu