BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


duminică, 31 decembrie 2017

Cu Puterea Superioara alaturi

<<Mulțumeste pentru tristețe, pentru ca ea care te învață mila; 

pentru durere, pentru ca te învață curajul ...>>

Nu pot fugi de probleme. Probleme mari care trebuiesc confruntate și rezolvate. Fricile pot fi copleșitoare. Sarcinile pot fi fără sfârșit, iar efortul necesar a fi depus, prea mare. Este reconfortant să realizez ca nu trebuie sa ma confrunt cu nimic de unul singur.
Nu pot fi întotdeauna curajos, dar frica este înlăturată prin puterea interioară, prin credinta că voi depăși problemele și ca voi face cat pot de bine ceea ce se poate face. Pot vorbi cu mine însumi într-un mod pozitiv.
Doar pentru azi:
Nu voi permite fricii sa puna stapanire pe mine azi. Curajul va deschide ușa catre înțelepciune și linistea mintii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu