BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


miercuri, 20 iunie 2018

... de la Pasul 1 la Pasul 12!

<< „Nu tot ceea ce este privit în faţă poate fi schimbat, dar nimic nu poate fi schimbat până nu e privit în faţă.” – James Baldwin
Cei 12 Pași sunt formulați astfel cu un scop precis. Există această tendință de a sări de la Pasul 1 la Pasul 12. Programul nu funcționează așa. Scopul fiecărui pas poate fi descoperit de fiecare dintre noi atunci când le acordăm șansa să „lucreze” în viața noastră. Programul acesta spiritual este un  program pe viață, al vieții. 
Și da, este necesar să ne privim viața în față. Uneori nu este ușor, și chiar și în cazul pașilor 4, 5, 9 avem nevoie de curaj. Dar rezultatul merită pe deplin. 
Și este adevărat  că resentimentele, fricile, comportamentele compulsive, modurile vechi de gândire și altele asemănătoare sunt acolo, dar pe lângă acestea există și iubire, bucurie, pace, seninătate și altele asemenea. 
Putem alege să ne trăim cu adevărat viața sau nu. Viața poate fi o căutare interesantă, cu multe satisfacții și multe descoperiri. 
Pentru astăzi: 
Aleg ca promisiunile recuperării să fie ale mele, pentru că mi le doresc. Iar acest program reprezintă un set de intrucțiuni care mă îndreaptă spre ele.>>

19 IUNIE - Articol preluat de pe https://destinspiritual.blogspot.com/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu