BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


vineri, 25 ianuarie 2019

Mesajul AA

dupa ce am trait o trezire spirituala ca rezultat al acestor pasi ...


Promisiunea trezirii spirituale de la pasul 12 este cea mai importanta promisiune în programul AA. 
Termenii "experiență spirituală " și "trezire spirituala" (din anexa II a Alcoolicilor Anonimi - Big Booksunt folositi de multe ori în această carte si, la o lectură atentă, arată că se produce o schimbare care este suficienta pentru a determina recuperarea din alcoolism, schimbare care se manifesta in forme diferite la fiecare dintre noi. Pentru noi, alcoolicii acest lucru înseamnă că obsesia de a bea a fost eliminata.
Mesajul pe care AA încearcă să il transmita alcoolicului care mai sufera este acela ca trezirea spirituala elimină obsesia de a bea, aducând starea de abstinenta, nu doar abtinere. (In engleza termenii folositi sunt "sobriety" pentru "abstinenta - senina -" si "abstinence", pentru "abtinere".)
Pașii sunt conceputi pentru a aduce trezirea spirituala dacă sugestiile din Cartea Mare sunt urmate. Suntem avertizati, totusi, că recuperarea depinde de menținerea unei stări spirituale potrivite.


"Când am venit în AA mi-au spus că daca tot nu pot gandi catre o acțiune corecta, ar fi bine sa actionez catre o gandire corecta."Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu