BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


vineri, 26 iulie 2019

corp, minte, spirit!

Unul dintre obiectivele mele în recuperare este echilibrul. Dacă ma aplec prea mult într-o direcție, ma dezechilibrez si cad. Nu pot mulțumi pe toată lumea și nu pot face totul pentru toti. Există un echilibru pe care programul ma învață sa il pastrez, între egoism și altruism.

Trebuie să fiu atent sa imi organizez timpul si prioritatile. Nu pot fi sponsor pentru toată lumea, nu pot participa la fiecare întâlnire si nu pot sa ma ofer voluntar pentru fiecare ocazie de a fi in serviciul comunitatii. 

Recuperarea nu este o cursă pentru a vedea cine poate face cel mai mult. Easy Does It. Trebuie să învat să încetinesc ritmul și sa iau o pauza din cand in cand, pentru a avea grija de mine insumi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu