BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


marți, 24 septembrie 2019

abstinenta se poate invata!

My sponsor told me / Sponsorul mi-a spus:


<< Alcoolismul este o boală mortală; am învățat băutul, acum trebuie să învăț abstinența. "Învățatul" acesta face diferența dintre abstinență si abstinență senină. De multe ori imi aduc aminte că atunci când m-am oprit din băut sau am fost obligată să mă opresc eu nu am schimbat nimic, nu am învățat nimic, nu am evoluat cu nimic. Așa, continuarea firească a fiecărei abstinențe a fost băutul . Astăzi deja știu că nu mai pot rămâne aceeași persoană ca si cea dinainte pentru că aceeași persoană va bea din nou.
Caracterul abstinenței mele este acum total diferit. Cursul evoluției mele este continuu. Eu am băut singură, dar Noi ne-am trezit. Singură nu am putut să mă dezvolt, dar în societatea AA-ului pot să învăț dezvoltarea mea. Sunt abstinentă, dar încă sunt alcoolică. >>

Sunt Kati, Alcoolică...
Catherinee Matinee

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu