BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


marți, 3 septembrie 2019

de ce am nevoie de intalniri?!


Pentru ca ma ajuta sa traiesc in intervalul zilei prezente:

Spunem "tot ce avem este astăzi" atât de des încât parca își pierde puterea.
Este important să mi se reamintească în mod regulat că ceea ce am este "o amânare zilnica, prin menținerea programul meu spiritual."
Sau, altfel spus ... Nu se poate schia pe zăpada de anul trecut.
E vorba despre ceea ce fac astăzi ca sa ma recuperez din punct de vedere fizic, mental, emoțional și spiritual si ma ajuta sa raman abstinent.
Sigur, abstinenta de luna trecuta este diferita de prima mea luna de abstinenta, dar ceea ce am făcut în acele prime treizeci de zile a functionat cu adevărat doar să mă țină abstinent în primele treizeci de zile.
Ziua de azi este ceea ce am.
Ziua de azi este ceea cu care trebuie să lucrez.
Acțiunea de astăzi este ceea ce ma tine abstinent.
Am băut destul de mult în fiecare zi pentru a face față.
Acum fac AA destul de mult în fiecare zi pentru a face față.
Functioneaza pentru mine. 
DOAR AZI.

                                                              Stefan
P.S.: NU UITA SA TE BUCURI DE VIATA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu