BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


ultimul samurai (in niciun caz ultima parte, dar in mod cert cea mai buna!)

<< Emperor Meiji: [Referring to Katsumoto] Tell me how he died.
Algren: [Referring to Katsumoto] I will tell you how he lived. >> 


 "Voi vorbi despre cum a trait."
Iar eu voi vorbi mai degraba despre recuperare, decat despre alcoolismul activ. A fost cum a fost (vezi O ZI DIN VIATA UNUI ALCOOLIC). Am pregatit mult timp momentul de negura totala, dar cei mai grei au fost ultimii trei ani. Trei ani de 'puscarie' a mintii, in care nu am scris nicio carte ca sa scap mai repede (cum e obiceiul in zilele noastre!), insa la sfarsitul carora am primit una: Big Book.

Cu BIG BOOK, VIATA FARA BAUTURA si 12 pasi si 12 traditii mi-am inceput recuperarea. 
Cu sedinte in fiecare zi, cu programul de 24 de ore (PROGRAMUL DE 24 DE ORE), cu sponsor (Despre sponsor si sponsorizare) si cu lucrul la pasi (Introducere la cei 12 Paşi ai Alcoolicilor Anonimi). 
Cu smerenie, onestitate, bunavointa (DESPRE BUNAVOINTA) si minte deschisa. 
Cu acceptare, credinta si predare. 
Primind sugestii (Sugestii primite pe parcursul drumului), practicand principiile (Principiile AA), trecand peste Obstacolele de pe drumul abstinentei.
Si PUNAND PE HARTIE,  inclusiv CUM MA IERT EU PE MINE.
Pana cand Programul m-a imbratisat el pe mine.

 Acestea sunt Lucrurile pe care le-am invatat inca de la inceput din NEVOIA DE A MA SIMTI BINE.

 
Așa am fost, asta s-a întâmplat si ăsta sunt acum.
Stefan
P.S.: NU UITA SA TE BUCURI DE VIATA

Sa avem o zi fabuloasa!  
Este o alegere simpla!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu