BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


duminică, 22 aprilie 2018

"... sa punem in aplicare ..."Cand mergem la intalniri, la inceput fiecare poveste ni se pare cunoscuta si fiecare expresie de intelepciune ni se pare ca ne poate schimba viata. Pentru noii veniti instrumentele noastre sunt ca niste stalpi pe care se sprijina programul de recuperare. Pentru cei vechi, ele servesc ca niste barometre care reamintesc necesitatea de a ramane vigilenti și de a preveni automulțumirea.
Este o vorba in AA: Vino la intalniri si o sa fie bine (keep coming back). Dar
Sedintele nu sunt programul. Ședintele sunt un loc de conectare cu alti alcoolici, pentru a impartasi si auzi solutii, precum și pentru a beneficia de experienta, puterea și speranta pe care o ofera acestia. Ele nu sunt un substitut pentru a lucra programul. Nu se poate ajunge de la foame la satul sarind peste masa. 
Sugestie: Participa la intalniri pentru a gasi oameni care lucreaza in mod activ programul pentru a ramane abstinenti. Asculta, pentru a afla cum o fac și urmeaza exemplul lor!

Stefan
Sober today 
thanks to AA

Un comentariu: