BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


marți, 20 octombrie 2015

Meditatia zilei

Meditatia zilei
pentru azi... Marti 20 Octombrie 2015: 

Atata timp cat ma agat cu incapatanare de faptul ca pot trai singur, pe baza propriilor mele puteri si inteligenta, atata timp nu va exista in mine o credinta vie in mine fata de Puterea Superioara. Acest lucru este adevarat oricat as crede de puternic ca Dumnezeu exista. Credintele mele religioase - indiferent de cat de sincere sunt ele - nu vor prinde niciodata viata, daca eu voi continua sa joc rolul lui Dumnezeu. Ajungem pana la urma sa vedem ca atata timp cat ne bazam pe propriile puteri in primul rand, nici nu se pune in discutie existenta unei increderi in Puterea Superioara. Cat este de puternica este dorinta mea de a cauta si de a face voia lui Dumnezeu?

Rugaciunea de azi
Ma rog sa nu imi las increderea in fortele proprii sa fie mai presus de increderea in Dumnezeu. Fie ca eu sa stiu ca nu este nici un conflict intre a-mi asuma responsabilitatile pentru propriile actiuni, care reprezinta esenta maturitatii si in a cauta ghidarea lui Dumnezeu. Fie ca eu sa stiu ca agatarea de regula `ma descurc singur`, este ca si cum ai refuza o harta turistica de la o agentie turistica si a continua sa te invarti ratacit la nesfarsit.


Ce sa-mi amintesc azi
Maturitatea inseamna sa stii unde sa cauti ajutorul.


Preluare de pe Prietenii lui Bill

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu