BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


duminică, 13 noiembrie 2016

Meditatia zilei

Cand ma conving in final sa ma detasez de o problema, care ma deranjeaza - cand imi las deoparte vointa mea si il las pe Dumnezeu sa aiba grija de ea - tulburarea mea dispare imediat. Daca voi continua sa nu mai imi stau in cale, solutiile incep sa iasa la iveala. Tot mai mult si mai mult imi accept limitele intelegerii si puterii mele umane. Tot mai mult si mai mult, invat sa le las si sa am incredere in Puterea mea Superioara care sa imi raspunda si sa ma ajute. Tin eu bine in minte ca numai Dumnezeu este cel atotintelept si atotputernic?

Rugaciunea de azi
Daca ajung la un punct de incurcatura, sa invat sa ma dau la o parte si sa il las pe Dumnezeu sa-l desfaca. Fie ca eu sa-mi constientizez limitarile umane in rezolvarea problemelor, din moment ce niciodata nu voi putea sa prezic solutiile lui Dumnezeu, pana atunci cand le vad indeplinindu-se. Oricare ar fi rezultatul la care ajung, Dumnezeu are unul mai bun.
Ce sa-mi amintesc azi
Dumnezeu are un raspuns mai bun.

Preluare de pe Prietenii lui Bill

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu