BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


vineri, 29 iunie 2018

"Iubirea si toleranta sunt codul nostru"

<< Despre impartasire as spune ca atunci cand o fac vorbesc despre mine cu mine însumi în primul rând.
Al doilea lucru pe care l-as spune despre impartasire ar fi ca exprima experienta, puterea și speranța, nimic altceva.
Aceste două sugestii mi-au fost transmise si mie si ar fi bine sa ma straduiesc sa raman la aceasta modalitate de împărtasire în ședințe.
Înțeleg de ce este bine pentru mine sa fac asta. AA nu este locul potrivit pentru mine să merg să-i învăț pe oameni cum să trăiască sau să spun oamenilor ce ar trebui să facă. Dacă asta ar fi fost asta modalitatea prin care mi s-ar fi transmis mesajul AA, mă îndoiesc că aș fi ascultat prea mult.
Îmi amintesc de prima dată când am citit Big Book; am început-o seara și am continuat să citesc până am terminat-o. Cartea aceea mi-a transmis, în acel moment și de multe ori dupa aceea, ce au făcut ei, nu ceea ce trebuia să fac eu.
Am ajuns sa cunosc multi membrii vechi care au devenit foarte buni sponsori si indrumatori ai alcoolicilor ca mine când eram la început. Îmi amintesc ca la vremea respectiva, după o întâlnire, vorbeam cu emfază cu un membru mai vechi despre cineva. A așteptat până m-am oprit din vorbit și mi-a spus: "Iubirea și toleranța sunt codul nostru". Nu știu dacă asta trebuia să închidă gura care vroia sa continue sa vorbeasca, dar a făcut-o si lucrul asta mi-a dat de gandit.>>

Experience Strength and Hope

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu