BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


marți, 16 septembrie 2014

BEING ON SERVICE


"Dacă nu-ți place ce auzi la o întâlnire, spune tu ceea ce ai nevoie sa auzi."

<<Am auzit de multe ori comentarii de la oameni care nu se bucură de întâlniri sau care nu cred că anumite reuniuni le oferă ceea ce au nevoie. "Intotdeauna aceiași oameni care spun aceleași lucruri". O sugestie ar fi: "spune tu ceea ce ai nevoie sa auzi."
Acest lucru are si un alt scop: implicarea.
Multe persoane (inclusiv eu) merg la întâlniri pentru a obține ceva de acolo și ca sa se simta mai bine după aceea. Și de cele mai multe ori asa se si intampla. Ce am putea uita uneori, totuși, este că întâlnirile sunt, de asemenea, un loc perfect pentru a ne aduce contributia (de exemplu: transmiterea mesajului). De multe ori ceea ce primim la o întâlnire este direct proporțional cu ceea ce contribuim la aceasta.
Acum, ori de câte ori mă simt iritat sau dezinteresat la o întâlnire, mă întreb ce fac "eu", care este contributia mea la intalnirea respectiva. Aceasta funcționează atât de bine, încât acum fac acest lucru la locul de muncă, acasă și chiar la piata.

Implicarea (being of serviceeste cu adevărat răspunsul în viața mea de astăzi și partea buna este că la intalniri este intotdeauna o oportunitate pentru mine de a-mi aduce contributia.>>

http://www.thewisdomoftherooms.com
                                                                      Stefan
P.S.: NU UITA SA TE BUCURI DE VIATA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu