BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


miercuri, 2 martie 2016

O IMPARTASIRE ...

<< Salutare...
zilele acestea am intalnit alcoolul, in mod indirect evident, amintindu-mi ca el asa este ... viclean.L-am intalnit in cazul cel mai rau si anume, in oameni.
Ce am vazut acolo, ce am simtit acolo, la intalnire a fost ceva ce greu as putea descrie.
M-am vazut pe mine, am vazut miscarile lente, fara orientare, tremurul si freamatul care anuntau urmatoarea clipa de betie, am vazut lacrimile alcoolului care cereau ... alcool! Am citit in ochii lor frica, acea frica distrugatoare si care nu prevestea decat raul. Cat de parsiv este alcoolul, cat de acaparat esti incat sa nu iti mai doresti decat sfarsitul ... care nici nu stii cum arata. Aveam in fata vietii doua alegeri ... sfarsitul alcoolismului prin recuperare si celalalt sfarsit ...
Impactul mirosului, au! Acea votca nenorocita care imi ardea sufletul si cu care credeam eu ca imi sting setea. Da, stingeam usor, usor setea de viata. Aceasta incepuse sa se scurga ... incet, incet.
Am vazut cum, in incercarea de a semna o hartie, se ascundea, fiind aplecat asupra acelei hartii ca si cum cineva l-ar fi urmarit, am recunoscut si privirea vinovata asupra situatiei, dar nu aceea a bolii, ci aceea ca ... fac ce vreau, este viata mea. Care viata?
Am vazut graba de a termina treaba si de a mi vedea de ale mele...
M-am vazut, m-am mirosit, m-am privit prin acesti oameni ... nu stiu cum am rezistat, dar stiu ca imi este bine acum, cu fiecare zi care imi este daruita si de care pot sa ma bucur ca un copil ... Le iau incet, incet, pentru ca nu mai alerg!
Abstinenta linistita tuturor. Doamne ajuta! >>


Preluare de pe prietenii lui BillNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu