BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


marți, 17 octombrie 2017

„Te-ai rugat pentru abstinenta in ziua in care ai baut?”

Pilula zilnică de abstinență pentru azi 17 Octombrie 2017

O ÎNDREPTARE ZILNICĂ
Fiecare zi este o zi în care trebuie să ţinem cont de voia lui Dumnezeu în absolut toate activităţile pe care le întreprindem.
- ALCOOLICII ANONIMI -


Cum îmi menţin condiţia spirituală? Pentru mine este destul de simplu: în fiecare zi îi cer Puterii mele superioare să-mi ofere darul abstinenţei pentru acea zi! Am vorbit cu mulţi alcoolici care s-au apucat iar de băut şi întotdeauna îi întreb:

„Te-ai rugat pentru abstinenţă în ziua în care ai băut?”

Niciunul dintre ei n-a răspuns afirmativ. În timp ce lucrez la Pasul Zece şi încerc să-mi menţin în fiecare zi locuinţa curată, sunt conştient că dacă mă rog pentru o graţiere zilnică, o voi primi.

Preluare de pe Prietenii lui Bill
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu