BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


luni, 21 noiembrie 2016

Bonusul de astazi: Ce este Acceptarea? - Partea a II-a (Limbajul inimii)

Prin urmare, prima noastră problemă este de a accepta condițiile noastre actuale, așa cum sunt sunt, pe  noi înșine așa cum suntem, și pe oamenii de lângă noi așa cum sunt ei. Aceasta înseamnă a adopta o umilință reală, fără de care nu poate începe nici un progres autentic. Iar și iar, vom avea nevoie să ne întoarcem la acel punct de plecare neavantajos. Acesta este un exercițiu de acceptare pe care îl putem practica în mod profitabil în fiecare zi a vieții noastre. Cu condiția să evitam cu energie transformarea acestor analize realiste ale faptelor vieții în alibiuri nerealiste pentru apatie sau defetism, ele sigur pot fi fundația pe care a crescut sănătatea emoțională și, prin urmare, progresul spiritual poate fi construit. Cel puțin aceasta pare a fi propria mea experiență.  

Continuarea pe www.abstinenta.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu