BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


duminică, 24 septembrie 2017

Astazi sunt alcoolic

Pilula zilnica de abstinenta pentru azi 24 septembrie 2017

VIGILENŢĂ

Am înţeles adevărul care a fost demonstrat în repetate
rânduri: „Dacă eşti alcoolic, rămâi aşa pentru tot restul
vieţii”. Dacă începem să bem din nou după o perioadă de
abstinenţă, în scurt timp suntem într-o stare mai proastă ca
niciodată. Dacă avem de gând să renunţăm la băutură, nu
trebuie să avem nici un fel de reţinere şi nici un fel de iluzie
cum că, într-o bună zi, vom deveni imuni la alcool.
- ALCOOLICII ANONIMI -

Astăzi sunt alcoolic. Mâine nu voi fi cu nimic mai diferit. Alcoolismul meu rămâne în mine, acum şi pentru tot restul vieţii. Nu trebuie să uit niciodată ce sunt. Dacă nu voi recunoaşte şi nu voi conştientiza în fiecare zi boala de care sufăr, alcoolul mă va ucide în cele din urmă. Nu particip la un joc în care o pierdere este un dezavantaj temporar. Mă lupt cu boala mea, pentru care nu există leac, ci doar acceptare zilnică şi vigilenţă.

Preluare de pe Prietenii lui Bill


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu