BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


duminică, 29 octombrie 2017

PASUL 2 - Azi: Un cuvintel face diferenta!

MOTTO
Iubito ...
am sa te tin PE palme ... 
                                     ... sau ...
                                                ... am sa te tin IN palme        ?!Frumusetea Pasului Doi este descoperita atunci cand incepem sa ne gandim la ceea ce ar putea fi Puterea Superioara noua insine. Suntem incurajati sa alegem o Putere care este iubitoare, tine la noi, si cel mai important lucru, este capabila sa ne redea sanatatea mintala. Pasul Doi nu spune „Am ajuns la credinta IN o Putere Superioara noua insine”, ci „Am ajuns la credinta CA o Putere Superioara noua insine ne-ar putea reda sanatatea mintala„. Accentul nu se pune pe cine sau ce este aceasta Putere, ci pe ceea ce aceasta Putere poate face pentru noi.Grupul insusi este cu siguranta calificat sa fie o Putere Superioara noua insine. Principiile continute in Cei Doisprezece Pasi de asemenea sunt calificate sa fie Puterea Superioara noua insine. Fiecare membru A.A. are propria lui intelegere in ceea ce priveste Puterea Superioara noua insine.


extras din Ghidul pentru studiul celor 12 pasi
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu