BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


miercuri, 14 octombrie 2015

In viziunea lui Bill #33 - Motivatie pentru viata


Descoperim că primim într adevăr ghidată pentru viața noastră exact în clipa în care încetăm să ne exprimăm propriile pretenții față de Dumnezeu de a ne da una sau alta,la comandă sau în ce condiții vrem noi.
Cerem pur si simplu ca,pe parcursul zilei, Dumnezeu să ne dar darul de a înțelege cât mai bine ce vrea El cu noi în acea zi si binecuvântarea de a putea împlini acel lucru.
Există o legătură directă între auto examinare , meditație si rugăciune. Luate separat ,aceste practici pot aduce un mare beneficiu si multă ușurare. Dar când ele sunt luate logic si intretesute, rezultatul este un fundament de neclintit al vieții însăsi. 


Doisprezece si doisprezece.
 


Preluare de pe Prietenii lui Bill


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu