BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


luni, 30 noiembrie 2015

Meditatia zilei

Meditația zilei de azi 30 Noiembrie 2015

Am învățat de la alte persoane din Program că resortul principal al defectelor noastre este teama centrată pe sine – în general, teama că vom pierde ceva ce aveam sau că vom eșua să obținem ceva ce ne-am dorit. Trăind pe baza unor pretenții nesatisfăcute, eram în mod evident într-o stare continuă de neliniște și frustrare. Prin urmare, am fost învățați că nu vom avea pace, până când nu vom găsi mijlocul de a reduce aceste pretenții.
Am devenit complet pregătit să Îl las pe Dumnezeu să-mi dea la o parte toate defecte de caracter?


Rugăciunea de azi
Fie să nu mai am pretenții nerealiste de la viață, care, din pricina grandorii lor, nu pot fi îndeplinite. Fie să nu am pretenții excesive de la ceilalți, care, atunci când nu sunt împlinite, mă lasă dezamăgit și deziluzionat.


Ce să îmi amintesc azi
Cum se construiește capcana deziluziei.


Preluare de pe prietenii lui Bill 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu