BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


duminică, 27 decembrie 2015

NOSTALGIE

La Medeleni


Friday, June 13, 2008 1:30:32 PM
Zilele trecute imi povesteste o colega despre fata ei si despre serbarea de absolvire a liceului, despre cat de bine arata in toga, despre bal etc.
Si-mi aduc aminte de liceu, de panglica cu semnaturi, de gasca, de blues jazz si de noptile albe pe la ceaiuri. De Damen vals si Sven Hassel. De cartile lui Drumes. Imi vin in minte profu' de mate si Doamna de engleza. Sau Cismigiu and Co. (Sava versus Lazar)...
Eu si fata mea vorbim despre carti. Cartea ei de capatai este, evident, Harry Potter. Eu imi aduc aminte mai intai de Ciresarii lui Chirita din Generala. Apoi imi aduc aminte de Olguta si atunci realizez: "Cristina, cum se poate, la anul termini liceul si nu ai citit La Medeleni?"

Stefan
P.S.: NU UITA SA TE BUCURI DE VIATA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu