BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


duminică, 26 martie 2017

Cu Puterea Superioara alaturi, problemele devin situatii.

"Dacă Dumnezeu este copilotul tău, fă schimb de locuri."
Înainte de Program, nici măcar nu-l lăsam pe Dumnezeu în avion. Eu eram pilot şi copilotul vieţii mele şi, alimentat de voinţă şi de căutarea de sine, îmi luam zborul şi intram în viaţa celorlalţi ca o tornadă. Gândurile mele erau toate despre cum pot să obţin, să iau sau cum pot să te controlez ca să obţin ceea ce vreau. Ce mi se părea straniu era că cu cât încercam mai tare, cu atât obţineam mai puţin ceea ce voiam.
Când am început să lucrez la Program, ideea de a-L pune pe Dumnezeu la cârma vieţii mele mi se părea de-a dreptul iresponsabilă. Alimentat de o multitudine de forme de frică egocentrică, nu-mi puteam imagina să renunţ la controlul vieţii mele. Trăiam încă cu intenţia că controlam nu numai gândurile şi acţiunile mele, dar şi rezultatele. Pentru mine, credinţa a venit greu. Elementul esenţial a fost bunavoinţa, şi, cu cât aveam mai multă credinţă, cu atât devenea mai bună viaţa mea.
Astăzi, unul din cele mai mari daruri pe care le-am primit este o viaţă de libertate adevărată ca rezultat al predării voinţei şi vieţii mele către o Putere Superioară. Din proprie experienţă, de fiecare dată, viaţa mea şi a celor din jurul meu, decurge mereu mai senin si devine mult mai buna, atunci când Dumnezeu este pilotul. În plus, este mult mai uşor să fii co-pilot, asta îţi spun cu siguranţă. Treaba mea este doar să mă îmbrac şi să îmi fac apariţia, iar Dumnezeu are grijă de restul. Şi are mereu.
Astăzi, dacă viaţa mea are mici turbulenţe, mă asigur că Dumnezeu nu este copilotul, iar dacă este, fac schimb de locuri!
Sursa- Wisdom of the Rooms- Quote of the Week

Preluare de pe Prietenii lui Bill

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu